Coaching

 

Hvad er coaching

Coaching kan hjælpe dig med at flytte tanker, skabe følelsesmæssigt velbefindende, bryde gamle handlemønstre og opnå nye mål.

Coaching tager udgangspunkt i nuet, og bevæger sig derfra mod fremtiden. Fortiden kan kort blive inddraget for, at forstå det, du står i lige nu.

Når du har fundet et område som du gerne vil coaches på, er det vigtigt, at du finder et mål, som vi kan arbejde med. Nedenfor ser du nogle eksempler på, hvad andre er blevet coachet i.

- At blive selvstændig
- At kunne sige fra overfor specifikke opgaver på jobbet og/eller generelt
- At blive professionel håndboldspiller, fodboldspiller, rytter, andet
- At implementere mere træning i hverdagen
- At stoppe med at ryge
- Forbedre selvidentitet
- Foretage en livsstilsændring
- Foretage et karriereskifte

Jo mere specifikt/ konkret du gør dit mål før vi mødes, jo mere får du ud af forløbet.
Lige nu er jeg i gang med videreuddannelse indenfor stresscoaching.

Stress

Stress og karriereskifte
Hos ad yourself tilbyder jeg coaching indenfor stresshåndtering. Det være sig både forebyggende og behandlende. Stress kan både være positivt og negativt. Desværre er stress ofte negativt idet det er udløst af alt for stor arbejdsbelastning, livskriser og præstationsangst. Måske har du længe haft et brændende ønske om et karriereskifte. Coaching kan hjælpe dig mod dit nye mål.

Selvidentitet
For at lave et karriereskifte er det vigtigt at kende egne behov og fornemmelser. Reflektere over sin egen udvikling og fremtid. At kende sig selv og mærke efter kan lyde simpelt og enkelt. Men i mange tilfælde kan selvidentitet og selvudviklingen være det grundlæggende for at komme videre.

Hvad opnår du

Gennem coaching vil jeg stille dig en række spørgsmål. Spørgsmålene og dine svar skal hjælpe dig med, at øge din motivation for at nå DIT mål. Jeg ser frem til at coache dig mod dit mål, og en fremtid som DU ønsker at realisere.

Priser

Coaching sessioner kan tilbydes her på klinikken eller online via zoom.
Pris for 1 times coaching    
kr. 550,00